Service Dienst Groningen Logo
  050 318 89 36

Voor klein sloopwerk in en rondom het huis

Ook voor het kleine sloopwerk ben je bij Service Dienst Groningen aan het juiste aders. Ben je op zoek naar een professional bedrijf voor jouw kleine sloopwerk? Service Dienst Groningen is jouw graag van dienst. Wij helpen je met het slopen van onder andere badkamers, toiletten, keukens, maar ook helpen wij je bij andere gevallen in of om het huis. Denk hierbij aan het slopen van de vloer of zelfs een tuinhuisje. Wij werken voor onder andere woningbouwcorporaties, bouwbedrijven en particulieren. Wij staan overal voor open en bespreken graag de mogelijkheden voor klein sloopwerk in en rondom het huis.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Veilig en duurzaam sloopwerk

Hoe klein de werkzaamheden ook zijn, slopen brengt altijd een gevaar met zich mee. Om deze reden is het dus begrijpelijk om sloopwerk uit te besteden. Wij van Service Dienst Groningen pakken het sloopwerk, hoe klein dan ook, zo veilig mogelijk aan. Naast de veiligheid houden wij ook zoveel mogelijk rekening met de duurzaamheid van het slopen en vervolg. Dit doen wij aan de hand van de juiste afvalscheiding. Kortom: klein sloopwerk op een veilige én duurzame manier.

Kosten klein sloopwerk

Wat kost sloopwerk? Het ene project is het ander niet, het is dus lastig te zeggen wat de kosten zullen zijn voor kleine sloopwerkzaamheden in en rondom je huis. Om hier zo helder en eerlijk mogelijk prijsindicatie te kunnen geven, bespreken wij graag eerst het project tijdens een vrijblijvende afspraak.

Hoe gaan wij te werk?

  1. Wij komen bij je langs op afspraak.
  2. Wij bespreken je wensen en behoeften en maken een offerte op naar de gewenste werkzaamheden.
  3. Wij maken samen met jou een afspraak wanneer wij de werkzaamheden gaan uitvoeren.
  4. Wij voeren de afgesproken werkzaamheden uit.
  5. Wij leveren de uitgevoerde werkzaamheden op.
  6. Wij laten alles netjes achter en nemen al het mogelijke afval mee.

Kleine sloopwerkzaamheden uit laten voeren door Service Dienst Groningen

Door  kleine sloopwerkzaamheden uit te besteden aan Service Dienst Groningen ben je ervan verzekerd dat dit op een veilige, duurzame en juiste manier gebeurd. Wij houden onze werkwijze graag transparant en houden ons graag aan onze afspraken. Nadat het klein sloopwerk heeft plaatsgevonden, zorgen wij ervoor dat al het bouwafval afgevoerd wordt en wordt de ruimte weer opgeruimd en netjes opgeleverd..

Kan je wel wat hulp gebruiken bij kleine sloopwerkzaamheden in en rondom het huis? Wij helpen je graag. Neem gerust contact op, we plannen vrijblijvend een afspraak in.

Klein sloopwerk offerte aanvragen

Wij streven er naar om binnen 48 uur reactie te geven op je offerteaanvraag. Wil je sneller antwoord? Bel ons.

 

 

Wij werken onder andere voor