Service Dienst Groningen Logo
  050 318 89 36

Klein Sloopwerk

Contact opnemen

Voor uw klein sloopwerk

Ook voor het kleine sloopwerk kunt u bij Service Dienst Groningen terecht. Bent u op zoek naar een professional voor uw klein sloopwerk? Service Dienst Groningen is u graag van dienst. Wij helpen u met het slopen van onder andere badkamers, toiletten, keukens, maar ook helpen wij u bij andere gevallen in of om het huis. U kunt hierbij denken aan het slopen van de vloer of zelfs een tuinhuisje. Wij werken voor onder andere woningbouwcorporaties, bouwbedrijven en particulieren. Wij staan overal voor open en bespreken graag de mogelijkheden over uw klein sloopwerk.

Contact opnemen

Veilig en duurzaam sloopwerk

Hoe klein de werkzaamheden ook zijn, slopen brengt altijd een gevaar met zich mee. Om deze reden is het dus begrijpelijk om sloopwerk uit te besteden. Wij van Service Dienst Groningen pakken het sloopwerk, hoe klein dan ook, zo veilig mogelijk aan. Naast de veiligheid houden wij ook zoveel mogelijk rekening met de duurzaamheid van het slopen en vervolg. Dit doen wij aan de hand van de juiste afvalscheiding. Kortom: klein sloopwerk op een veilige én duurzame manier.

Kosten klein sloopwerk

Wat kost sloopwerk? Het ene project is het ander niet, het is dus lastig te zeggen wat de kosten zullen zijn voor uw klein sloopwerk. Om hier zo helder en eerlijk mogelijk over te kunnen zijn bespreken wij graag eerst het project tijdens een vrijblijvende afspraak.

Hoe gaan wij te werk?

  1. Wij komen bij u langs op afspraak.
  2. Wij bespreken uw wensen en behoeften en maken een offerte op naar de gewenste werkzaamheden.
  3. Wij maken samen met u een afspraak wanneer wij de werkzaamheden gaan uitvoeren.
  4. Wij voeren de afgesproken werkzaamheden uit.
  5. Wij leveren de uitgevoerde werkzaamheden op.
  6. Wij laten alles netjes achter en nemen al het mogelijke afval mee.

Uw kleine sloopwerken door Service Dienst Groningen

Door uw kleine sloopwerken uit te besteden aan Service Dienst Groningen bent u ervan verzekerd dat dit op een veilige, duurzame en juiste manier gebeurd. Wij houden onze werkwijze graag transparant en houden ons graag aan onze afspraken. Nadat het klein sloopwerk heeft plaatsgevonden, zorgen wij ervoor dat de rommel die gemaakt is opgeruimd is.

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw klein sloopwerk? Wij helpen u graag. Neem gerust contact op en we plannen vrijblijvend een afspraak in.

 

Schoonmaak mop

Bent u op zoek naar een professional voor uw klein sloopwerk?

Neem contact met ons up via onderstaand formulier en wij zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.

 

Wij werken onder andere voor