• Altijd begrip voor de situatie
 • Ruim 40 jaar ervaring
 • Transparante communicatie & betaalbare prijzen
 • Ook voor spoedgevallen

SERVICE DIENST GRONINGEN HET SCHOONMAAKBEDRIJF VAN GRONINGEN

Wordt jouw woning of bedrijfspand binnenkort opgeleverd en moet deze voor die tijd nog compleet gereinigd worden en heb je niet de tijd of de middelen om dit zelf te doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Schoonmaakbedrijf Service Dienst Groningen heeft ruim 40 jaar ervaring in verschillende soorten schoonmaakwerkzaamheden. Van reguliere schoonmaakdiensten tot glasbewassing en zelfs een complete opleveringsschoonmaak. Onze expertise is het schoonmaken van woningen of panden die voor een bepaalde tijd schoon opgeleverd moeten worden.

Door onze flexibiliteit en ervaring met deze schoonmaakdiensten weten wij precies waar een opgeleverde ruimte volgens de wet- en regelgeving aan moet voldoen. Wij werken vooral samen met makelaars, bouwbedrijven en woningbouwcorporaties maar we zijn ook in te huren voor particulieren. Professionele reiniging doen we namelijk ook bij jouw thuis.

Gratis offerte aanvragen

schoonmaakploeg service dienst groningenschoonmaakwerkzaamheden service dienst groningenschoonmaakwerkzaamheden service dienst groningenschoonmaak service dienst groningenService Dienst Groningen - Schoonmaakbedrijfservice dienst groningen

ONZE SCHOONMAAKDIENSTEN

Bij Service Dienst Groningen zijn we met onze schoonmaakwerkzaamheden breed inzetbaar. Onze schoonmaakdiensten zijn geschikt voor particulieren en zakelijke klanten. Zo voeren wij de volgende schoonmaakwerkzaamheden uit:

check

Reguliere periodieke schoonmaak appartementen, woningen en kantoren

check

Opleveringsschoonmaak van appartementen, woningen en kantoren

check

Schoonmaak na ontruiming

check

Professionele reiniging en en rondom appartementen, woningen en kantoren

check

Glasbewassing van appartementen, woningen en kantoren

Of het nou een periodieke schoonmaak is, of een opleveringsschoonmaak voor een nieuw te opleveren appartement, een schone en frisse ruimte zorgt voor de juiste indruk. Wanneer een woning intensief bewoond is en de de bewoner na een ontruiming de woning verlaten heeft, is de woning vaak flink vervuild en is er een professionele reiniging nodig om de woning weer helemaal schoon en bewoonbaar te krijgen.

SCHOONMAAK KANTOREN

Elke werknemer verdient een schone werkplek. Een schone werkomgeving draagt bij aan de productiviteit en werkplezier van de werknemer. Een kantoor is niet alleen een werkplek, maar dikwijls ook een plek waar klanten komen. Om een goede indruk achter te laten is een schoon en representatief kantoor noodzakelijk. Bij Service Dienst Groningen hebben we ruime ervaring met kantoren schoonmaken. Met onze professionele werkwijze zorgen wij weer voor een schoon en fris kantoor.

SERVICE DIENST GRONINGEN JOUW SCHOONMAAKBEDRIJF IN GRONINGEN EN OMGEVING

Ben je op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Groningen of omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze professionele en servicegerichte werkwijze zorgt voor tevreden particuliere en zakelijke klanten. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul ons contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Is er sprake van een noodgeval? Dan verzoeken we je om ons te bellen. Ben je al helemaal enthousiast geworden door onze diensten? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan.

Vrijblijvend offerte aanvragen

ZO GAAN WE TE WERK

event

Stap 1

Wij komen bij je langs op afspraak.

 

description

Stap 2

Wij bespreken jouw wensen en behoeften en maken een offerte op naar de gewenste werkzaamheden.

 

date_range

Stap 3

Wij maken samen met jou een afspraak wanneer wij de werkzaamheden gaan uitvoeren.

 

cleaning_bucket

Stap 4

Wij voeren de afgesproken werkzaamheden uit.

 

mop

Stap 5

Wij leveren de uitgevoerde werkzaamheden op.

 

cleaning_services

Stap 6

Wij laten alles netjes achter en nemen al het mogelijke afval mee.

 

schoonmaakbedrijf service dienst groningen

MAAK KENNIS MET SERVICE DIENST GRONINGEN

Service Dienst Groningen is een echt familiebedrijf dat al sinds 1977 bestaat. Tegenwoordig is de tweede generatie aan het roer en hebben we een prachtig team, bestaande uit 15 personen, die met veel plezier naar het werk gaat. Service Dienst Groningen is in 1977 begonnen met het reinigen van ramen en portieken. Anno 2024 is dit schoonmaakbedrijf niet alleen uitgegroeid tot een bedrijf dat gespecialiseerd is in schoonmaak, maar ook in ontruiming. Zo kan je bij Service Dienst Groningen terecht voor:

Benieuwd naar ons team? 

Maak kennis met ons team

Service Dienst Groningen - Schoonmaakbedrijf

SCHOONMAAK OFFERTE AANVRAGEN

Wij streven er naar om binnen 48 uur reactie te geven op je offerteaanvraag. Wil je sneller antwoord? Bel ons.

Zoek je professionele hulp bij schoonmaakwerkzaamheden of ontruiming voor je kamer, woning of bedrijfspand?

Neem contact met ons op

Reviews

 • 5 / 5
  Keurig afgeleverd volgens de geleverde offerte. Dit betrof een huisontruiming. We zijn dus erg tevreden. Aardige vakbekwame mensen.
 • 5 / 5
  Klantvriendelijk, denkt goed mee met de klant, werkt netjes en zorgvuldig en een goede service. Bedankt!
 • 5 / 5
  Voor een project in Vinkhuizen heeft Woningcorporatie Nijestee de hulp ingeschakeld van Servicedienst Groningen.Zij hebben bewoners geholpen met het leveren van verhuisdozen, inpakken van spullen, het verplaatsen van inboedel en de schoonmaak na afloop.SDG is een uiterst flexibel bedrijf en staat altijd klaar om te helpen. Ze kunnen goed met onze bewoners omgaan en voeren de werkzaamheden naar tevredenheid uit.
 • 5 / 5
  Goede communicatie, korte lijnen, onze dakgoot en dakraam zijn weer schoon.Direct een afspraak gemaakt om in het najaar alle ramen, zonnepanelen, dakgoten, te laten reinigen. Zeer tevreden. Goede prijs kwaliteit verhouding . Aanrader
 • 5 / 5
  Goede service en schoonmaak

 

Bekijk alle reviews

WIJ WERKEN ONDER ANDERE VOOR

bedrijvenbedrijvenbedrijvenbedrijvenbedrijvenbedrijvenbedrijvenbedrijven

© Service Dienst Groningen | Privacy Verklaring