• Altijd begrip voor de situatie
 • Ruim 40 jaar ervaring
 • Transparante communicatie & betaalbare prijzen
 • Ook voor spoedgevallen

GRAFFITI VAN MUREN VERWIJDEREN

Graffiti, voor de één is het kunst en voor de andere juist vervuiling van het straatbeeld. Helemaal wanneer blijkt dat het geen kunstwerk van Banksy is, wil je graffiti op de gevel van je bedrijfspand of woning het liefst zo snel mogelijk verwijderd hebben. Zelf graffiti verwijderen is niet eenvoudig, vaak zelfs bijna onmogelijk. Met alleen een hogedrukspuit krijg je de meeste graffiti niet van je muur. Daarbij komt er veel vervuild water in het riool. Bespaar jezelf de tijd en energie en haal het beste resultaat door hiervoor een professional in te schakelen. Bij Service Dienst Groningen weten we op een doeltreffende en natuurlijke wijze graffiti van de muren te verwijderen.

Gratis offerte aanvragen

graffiti verwijderen service dienst groningen

GRAFFITI VERWIJDEREN MET EEN LASER

Doorgaans wordt graffiti verwijderd met een hogedrukspuit, stoom of chemicaliën. Hiermee wordt niet altijd het gewenste resultaat behaald en daarbij komt er ook nog een sterk verontreinigd water in de natuur of het riool terecht. Een andere manier van graffiti verwijderen, is doormiddel van zandstralen. Hierbij is het risico groot dat je behalve de graffiti ook de voegen of onderliggend pleisterwerk beschadigd. Een nog niet veel gebruikte, maar wel bijzonder effectieve manier van graffiti verwijderen is met behulp van een laser. Met een laser verwijder je op een eenvoudige manier de graffiti van de muren zonder dat de muur beschadigd raakt.

WERKWIJZE LASER CLEANER VOOR GRAFFITI

Hoewel er in Nederland nog niet veel gebruik gemaakt van een laser cleaner om graffiti te verwijderen, is het wel een bijzonder effectief. Met een laserstraal wordt de graffiti snel verhit waardoor deze verdampt zonder dat de onderliggende muur beschadigd raakt. Hierdoor kunnen wij op een snelle manier graffiti van elke muur verwijderen. Door onze afzuiginstallatie zorgen we ervoor dat de verdampte wordt opgevangen en niet in de natuur terecht komt.Doordat we met een laser op een vlotte manier de graffiti van de muren kunnen verwijderen, zijn de kosten voor het verwijderen van de graffiti vergelijkbaar met de andere manieren.

GRAFFITI LATEN VERWIJDEREN DOOR SERVICE DIENST GRONINGEN

Graffiti van de muur verwijderen kan een tijdrovende en arbeidsintensieve klus zijn die je daardoor vaak uitstelt. Stel het niet langer uit en laat de door graffiti vervuilde muren van je bedrijfspand of woning door ons schoonmaken. Met behulp van onze laser zorgen wij ervoor dat je muur er weer als vanouds uit ziet.

Vrijblijvend offerte aanvragen

ZO GAAN WE TE WERK

event

Stap 1

Wij komen bij je langs op afspraak.

 

description

Stap 2

Wij bespreken jouw wensen en behoeften en maken een offerte op naar de gewenste werkzaamheden.

 

date_range

Stap 3

Wij maken samen met jou een afspraak wanneer wij de werkzaamheden gaan uitvoeren.

 

cleaning_bucket

Stap 4

Wij voeren de afgesproken werkzaamheden uit.

 

mop

Stap 5

Wij leveren de uitgevoerde werkzaamheden op.

 

cleaning_services

Stap 6

Wij laten alles netjes achter en nemen al het mogelijke afval mee.

 

martijnscholtens websize

MAAK KENNIS MET SERVICE DIENST GRONINGEN

Service Dienst Groningen is een echt familiebedrijf dat al sinds 1977 bestaat. Tegenwoordig is de tweede generatie aan het roer en hebben we een prachtig team, bestaande uit 15 personen, die met veel plezier naar het werk gaat. Service Dienst Groningen is in 1977 begonnen met het reinigen van ramen en portieken. Anno 2024 is dit schoonmaakbedrijf niet alleen uitgegroeid tot een bedrijf dat gespecialiseerd is in schoonmaak, maar ook in ontruiming. Zo kan je bij Service Dienst Groningen terecht voor:

Benieuwd naar ons team? 

Maak kennis met ons team

gevelreiniging service dienst groningen

GRAFFITI VAN DE MUUR LATEN VERWIJDEREN? VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN

Wij streven er naar om binnen 48 uur reactie te geven op je offerteaanvraag. Wil je sneller antwoord? Bel ons.

Zoek je professionele hulp bij schoonmaakwerkzaamheden of ontruiming voor je kamer, woning of bedrijfspand?

Neem contact met ons op

Reviews

 • 5 / 5
  Keurig afgeleverd volgens de geleverde offerte. Dit betrof een huisontruiming. We zijn dus erg tevreden. Aardige vakbekwame mensen.
 • 5 / 5
  Klantvriendelijk, denkt goed mee met de klant, werkt netjes en zorgvuldig en een goede service. Bedankt!
 • 5 / 5
  Voor een project in Vinkhuizen heeft Woningcorporatie Nijestee de hulp ingeschakeld van Servicedienst Groningen.Zij hebben bewoners geholpen met het leveren van verhuisdozen, inpakken van spullen, het verplaatsen van inboedel en de schoonmaak na afloop.SDG is een uiterst flexibel bedrijf en staat altijd klaar om te helpen. Ze kunnen goed met onze bewoners omgaan en voeren de werkzaamheden naar tevredenheid uit.
 • 5 / 5
  Goede communicatie, korte lijnen, onze dakgoot en dakraam zijn weer schoon.Direct een afspraak gemaakt om in het najaar alle ramen, zonnepanelen, dakgoten, te laten reinigen. Zeer tevreden. Goede prijs kwaliteit verhouding . Aanrader
 • 5 / 5
  Goede service en schoonmaak

 

Bekijk alle reviews

WIJ WERKEN ONDER ANDERE VOOR

bedrijvenbedrijvenbedrijvenbedrijvenbedrijvenbedrijvenbedrijvenbedrijven

© Service Dienst Groningen | Privacy Verklaring