• Altijd begrip voor de situatie
 • Ruim 40 jaar ervaring
 • Transparante communicatie & betaalbare prijzen
 • Ook voor spoedgevallen

Gevel laten reinigen door Service Dienst Groningen!

Door wisselende weersomstandigheden raken gevels na verloop van tijd verweerd en vervuild. Behalve vuil kunnen ook aanslag van mos, algen en graffiti zorgen voor  vervuilde gevels. Door de gevels te laten reinigen, voorkom je schade en bescherm je jouw gevels tegen slijtage en lekkage. Wacht niet te lang met het reinigen maar besteed het uit aan de professional!

Gratis offerte aanvragen

gevelreiniging service dienst groningendakreiniging service dienst groningenreiniging service dienst groningenGevelreiniging

Gevel reiniging

Het reinigen van gevels is niet alleen belangrijk voor de uitstraling, maar ook voor de bescherming van de gevels. Bij Service Dienst Groningen hebben we verschillende technieken om gevels van woningen en panden te reinigen. Welke techniek we hanteren, hangt af van de soort vervuiling en de gevel. Zo is niet elke gevel geschikt voor hogedrukreiniging. Ook dienen extreem vervuilde gevels voorbehandeld te worden met een schoonmaakmiddel om zo maximaal resultaat te boeken. Om zeker van te zijn welke schoonmaaktechniek we kunnen hanteren, wordt er eerst altijd een inspectie uitgevoerd.

Gevelreiniging doormiddel van hogedruk

Eén veel gekozen manier om gevels schoon te maken is met behulp van een hogedrukreiniger. De vervuilde gevel wordt onder hoge druk met warm water gereinigd. Wanneer de gevel te hardnekkig vervuild is, zal de gevel eerst met een schoonmaakmiddel behandeld worden voordat we gebruikmaken van de hogedrukreiniger. 

Gevels impregneren

Nadat de gevels gereinigd zijn, adviseren wij altijd om de gevels te impregneren. Door de gevels te impregneren, is de gevel beter beschermd tegen vocht en de aangroei van mos, algen en schimmels.

WERKWIJZE LASER CLEANER VOOR GRAFFITI

Hoewel er in Nederland nog niet veel gebruik gemaakt van een laser cleaner om graffiti te verwijderen, is het wel een bijzonder effectief. Met een laserstraal wordt de graffiti snel verhit waardoor deze verdampt zonder dat de onderliggende muur beschadigd raakt. Hierdoor kunnen wij op een snelle manier graffiti van elke muur verwijderen. Door onze afzuiginstallatie zorgen we ervoor dat de verdampte wordt opgevangen en niet in de natuur terecht komt.Doordat we met een laser op een vlotte manier de graffiti van de muren kunnen verwijderen, zijn de kosten voor het verwijderen van de graffiti vergelijkbaar met de andere manieren.

 

Gevelreiniging door Service Dienst Groningen

Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van schoonmaak, ontruiming en gevelreiniging is er geen klus die Service Dienst Groningen niet aankan. Naast het reinigen van vervuilende gevels en balustrades, impregneren we de gevels ook voor een betere bescherming van de gevel. Last van graffiti op de gevels? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Met een speciale laser weten we op een effectieve manier de graffiti van de muur te verwijderen. Lees hier over graffiti verwijderen. Meer weten over het laten reinigen van de gevels of balustrade? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

Vrijblijvend offerte aanvragen

ZO GAAN WE TE WERK

event

Stap 1

Wij komen bij je langs op afspraak.

 

description

Stap 2

Wij bespreken jouw wensen en behoeften en maken een offerte op naar de gewenste werkzaamheden.

 

date_range

Stap 3

Wij maken samen met jou een afspraak wanneer wij de gevels gaan reinigen.

 

cleaning_bucket

Stap 4

Wij voeren de gevelreiniging uit.

 

mop

Stap 5

Oplevering van uitgevoerde werkzaamheden.

 

cleaning_services

Stap 6

Wij laten alles opgeruimd en schoon achter.

 

gevelreiniging service dienst groningen

MAAK KENNIS MET SERVICE DIENST GRONINGEN

Service Dienst Groningen is een echt familiebedrijf dat al sinds 1977 bestaat. Tegenwoordig is de tweede generatie aan het roer en hebben we een prachtig team, bestaande uit 15 personen, die met veel plezier naar het werk gaat. Service Dienst Groningen is in 1977 begonnen met het reinigen van ramen en portieken. Anno 2024 is dit schoonmaakbedrijf niet alleen uitgegroeid tot een bedrijf dat gespecialiseerd is in schoonmaak, maar ook in ontruiming. Zo kan je bij Service Dienst Groningen terecht voor:

Benieuwd naar ons team? 

Maak kennis met ons team

hogedruk reiniging service dienst groningen

GEVELREINIGING OFFERTE AANVRAGEN

Wij streven er naar om binnen 48 uur reactie te geven op je offerteaanvraag. Wil je sneller antwoord? Bel ons.

Zoek je professionele hulp bij schoonmaakwerkzaamheden of ontruiming voor je kamer, woning of bedrijfspand?

Neem contact met ons op

Reviews

 • 5 / 5
  Keurig afgeleverd volgens de geleverde offerte. Dit betrof een huisontruiming. We zijn dus erg tevreden. Aardige vakbekwame mensen.
 • 5 / 5
  Klantvriendelijk, denkt goed mee met de klant, werkt netjes en zorgvuldig en een goede service. Bedankt!
 • 5 / 5
  Voor een project in Vinkhuizen heeft Woningcorporatie Nijestee de hulp ingeschakeld van Servicedienst Groningen.Zij hebben bewoners geholpen met het leveren van verhuisdozen, inpakken van spullen, het verplaatsen van inboedel en de schoonmaak na afloop.SDG is een uiterst flexibel bedrijf en staat altijd klaar om te helpen. Ze kunnen goed met onze bewoners omgaan en voeren de werkzaamheden naar tevredenheid uit.
 • 5 / 5
  Goede communicatie, korte lijnen, onze dakgoot en dakraam zijn weer schoon.Direct een afspraak gemaakt om in het najaar alle ramen, zonnepanelen, dakgoten, te laten reinigen. Zeer tevreden. Goede prijs kwaliteit verhouding . Aanrader
 • 5 / 5
  Goede service en schoonmaak

 

Bekijk alle reviews

WIJ WERKEN ONDER ANDERE VOOR

bedrijvenbedrijvenbedrijvenbedrijvenbedrijvenbedrijvenbedrijvenbedrijven

© Service Dienst Groningen | Privacy Verklaring