• Altijd begrip voor de situatie
 • Ruim 40 jaar ervaring
 • Transparante communicatie & betaalbare prijzen
 • Ook voor spoedgevallen

Dak laten reinigen door Service Dienst Groningen!

Periodiek je daken reinigen is belangrijk voor de bescherming van je dak. Door vervuilde daken tijdig schoon te maken van algen, mos en ander hardnekkige vervuilers zorg je niet alleen voor een mooi stralend dak, maar voorkom je ook lekkages veroorzaakt door hardnekkig vuil. Doordat je op hoogte werkt, moet je voorzien van de juiste veiligheid en beschermingsmiddelen. Door onze jarenlange ervaring met het reinigen van daken weten wij op een veilige en kundige wijze een dak te reinigen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw dak?

Gratis offerte aanvragen

martijnscholtens websizemartijnscholtens websizemartijnscholtens websizemartijnscholtens websize

Vervuilde dakpannen laten reinigen door Service Dienst Groningen

Door blootgesteld te worden aan de verschillende weersomstandigheden, raken dakpannen vervuild. Zo zorgen algen, mossen en schimmels ervoor dat de dakpannen vervuild en verzwakt raken met lekkages tot gevolg. Door dakpannen tijdig schoon te maken vergroot je de levensduur van jouw dak en bescherm je jouw huis tegen lekkages. Een relatief kleine investering in dakreiniging kan forse reparatiekosten voorkomen. Behalve de levensduur van het dak vergroten is een schoon dak ook nog eens een mooi visitekaartje.

Dakpannen schoonmaken

Bij Service Dienst Groningen hebben we verschillende technieken om daken te reinigen. Welke techniek geschikt is, hangt af van het type dak. Zo is de ene soort dakpan beter bestand tegen hogedrukreiniging dan andere soorten dakpannen. Om te voorkomen dat dakpannen door hogedrukreiniging beschadigd raken, voeren we eerst een inspectie uit. 

Dakreiniging doormiddel van hogedruk

Eén veel gekozen manier is het dak schoonmaken doormiddel van hogedruk reiniging. Door met een hogedrukreiniger warm water onder hoge druk op de dakpannen te spuiten, verwijderen we het vuil op de dakpannen. Wanneer het vuil te hardnekkig is, kan het zijn dat we ervoor kiezen om het dak eerst te behandelen met een reinigingsmiddel.

Dakreiniging doormiddel van softwashen

Softwashen is het tegenovergestelde van hogedruk reinigen. In plaats van met een waterstraal op hoge druk vuil van de daken te spuiten, bewerk je het dak met een biologisch afbreekbaar middel die alle schimmels, mossen en andere soorten aanslag van de daken verwijderd. Ideaal voor verouderde daken die niet geschikt zijn om onder hogedruk schoon te maken. Bij ernstige vervuiling kan er meerdere behandelingen nodig te zijn.  

Dakpannen reinigen en coaten

Nadat je het dag gereinigd hebt, is het ook mogelijk om het dak te coaten. Door de dakpannen te coaten geef je de dakpannen een beschermlaag mee waardoor ze beter beschermd zijn tegen weersinvloeden en mossen, algen en andere schimmels. Hierdoor wordt de levensduur van je dak verlengd. Het coaten van dakpannen is ook een stuk voordeliger dan het vervangen van de dakpannen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

ZO GAAN WE TE WERK

event

Stap 1

Wij komen bij je langs op afspraak.

 

description

Stap 2

Wij bespreken jouw wensen en behoeften en maken een offerte op naar de gewenste werkzaamheden.

 

date_range

Stap 3

Wij maken samen met jou een afspraak wanneer wij de daken gaan reinigen.

 

cleaning_bucket

Stap 4

Wij voeren de dakreiniging uit

 

mop

Stap 5

Oplevering van uitgevoerde werkzaamheden.

 

cleaning_services

Stap 6

Wij laten alles opgeruimd en schoon achter.

 

dakreiniging service dienst groningen

MAAK KENNIS MET SERVICE DIENST GRONINGEN

Service Dienst Groningen is een echt familiebedrijf dat al sinds 1977 bestaat. Tegenwoordig is de tweede generatie aan het roer en hebben we een prachtig team, bestaande uit 15 personen, die met veel plezier naar het werk gaat. Service Dienst Groningen is in 1977 begonnen met het reinigen van ramen en portieken. Anno 2024 is dit schoonmaakbedrijf niet alleen uitgegroeid tot een bedrijf dat gespecialiseerd is in schoonmaak, maar ook in ontruiming. Zo kan je bij Service Dienst Groningen terecht voor:

Benieuwd naar ons team? 

Maak kennis met ons team

gevelreiniging service dienst groningen

DAKREINIGING OFFERTE AANVRAGEN

Wij streven er naar om binnen 48 uur reactie te geven op je offerteaanvraag. Wil je sneller antwoord? Bel ons.

Zoek je professionele hulp bij schoonmaakwerkzaamheden of ontruiming voor je kamer, woning of bedrijfspand?

Neem contact met ons op

Reviews

 • 5 / 5
  Keurig afgeleverd volgens de geleverde offerte. Dit betrof een huisontruiming. We zijn dus erg tevreden. Aardige vakbekwame mensen.
 • 5 / 5
  Klantvriendelijk, denkt goed mee met de klant, werkt netjes en zorgvuldig en een goede service. Bedankt!
 • 5 / 5
  Voor een project in Vinkhuizen heeft Woningcorporatie Nijestee de hulp ingeschakeld van Servicedienst Groningen.Zij hebben bewoners geholpen met het leveren van verhuisdozen, inpakken van spullen, het verplaatsen van inboedel en de schoonmaak na afloop.SDG is een uiterst flexibel bedrijf en staat altijd klaar om te helpen. Ze kunnen goed met onze bewoners omgaan en voeren de werkzaamheden naar tevredenheid uit.
 • 5 / 5
  Goede communicatie, korte lijnen, onze dakgoot en dakraam zijn weer schoon.Direct een afspraak gemaakt om in het najaar alle ramen, zonnepanelen, dakgoten, te laten reinigen. Zeer tevreden. Goede prijs kwaliteit verhouding . Aanrader
 • 5 / 5
  Goede service en schoonmaak

 

Bekijk alle reviews

WIJ WERKEN ONDER ANDERE VOOR

bedrijvenbedrijvenbedrijvenbedrijvenbedrijvenbedrijvenbedrijvenbedrijven

© Service Dienst Groningen | Privacy Verklaring