• Altijd begrip voor de situatie
 • Ruim 40 jaar ervaring
 • Transparante communicatie & betaalbare prijzen
 • Ook voor spoedgevallen

EEN WONING ONTRUIMEN? SERVICE DIENST GRONINGEN IS DE PARTIJ!

Na een huis ontzetting, gedwongen verkoop of een overlijden kan het voorkomen dat een pand nog vol staat met persoonlijke spullen en dat de woning ontruimd moet worden. Niet iedereen is in staat om dit zelf uit te voeren. Service Dienst Groningen helpt je graag bij deze vervelende situatie. Bij een woningontruiming komen er vaak meer dingen bij kijken dan je in eerste instantie verwacht. Het is een tijdrovend en soms emotioneel proces. Met Service Dienst Groningen heb je een professioneel bedrijf die de complete woningontruiming voor je uit handen neemt. We snappen dat er veel emotionele waarde aan spullen kunnen zitten. We behandelen de goederen dan ook altijd met zorgvuldigheid en respect. Zoek je een een professionele woningontruimer in Groningen en omgeving? Dan is Service Dienst Groningen jouw partij!

Gratis offerte aanvragen

Ontruimen

WAT HOUDT EEN WONING ONTRUIMEN PRECIES IN?

Bij het ontruimen van een ruimte, woning of pand zorgen wij ervoor dat we écht alle spullen verwijderen. We maken duidelijke afspraken over wat wij wél en niet voor jou moeten ontruimen. We halen nooit spullen weg zonder goed overleg. Bij complete ontruiming kun je denken aan de volgende diensten:

check

Verwijdering van alle gewenste spullen

check

Verwijdering van vloerbedekking, gordijnen en behang

check

Verwijdering van rookaanslag op muren

check

Ontruiming van garages en tuinen

Moet er naast ontruiming van het huis ook gesloopt worden? Wij voeren ook kleine sloopwerkzaamheden uit. Naast ontruimingen en schoonmaak kan je bij ons ook terecht voor dak- en gevelreiniging en graffiti verwijderen. Op een verantwoorde en effectieve wijze wordt ongewenste graffiti van de muur verwijderd.

BEDRIJFSONTRUIMING GRONINGEN

Naast woningontruiming is Service Dienst Groningen ook de partij voor een bedrijfsontruiming. Heb je een bedrijfspand die je graag ontruimd wilt hebben en heb je niet de mogelijkheid om dit zelf te doen? Schakel dan Service Dienst Groningen in. Door onze jarenlange ervaring met ontruimingen van bedrijfspanden zijn wij de aangewezen partij. Wij werken op een nauwkeurige en gestructureerde wijze en leveren het bedrijfspand leeg en schoon op.

Vrijblijvend offerte aanvragen

ZO GAAN WE TE WERK

event

Stap 1

Wij komen bij je langs op afspraak.

 

description

Stap 2

Wij bespreken jouw wensen en behoeften en maken een offerte op naar de gewenste werkzaamheden.

 

date_range

Stap 3

Wij maken samen met jou een afspraak wanneer wij de ontruiming gaan uitvoeren.

 

cleaning_bucket

Stap 4

Wij voeren de ontruiming uit.

 

mop

Stap 5

Oplevering van uitgevoerde werkzaamheden.

 

cleaning_services

Stap 6

Wij laten alles netjes en leeg achter en baren zorg voor de ontruimde goederen.

 

martijnscholtens websize

MAAK KENNIS MET SERVICE DIENST GRONINGEN

Service Dienst Groningen is een echt familiebedrijf dat al sinds 1977 bestaat. Tegenwoordig is de tweede generatie aan het roer en hebben we een prachtig team, bestaande uit 15 personen, die met veel plezier naar het werk gaat. Service Dienst Groningen is in 1977 begonnen met het reinigen van ramen en portieken. Anno 2024 is dit schoonmaakbedrijf niet alleen uitgegroeid tot een bedrijf dat gespecialiseerd is in schoonmaak, maar ook in ontruiming. Zo kan je bij Service Dienst Groningen terecht voor:

Benieuwd naar ons team? 

Maak kennis met ons team

ontruiming service dienst groningen

ONTRUIMING OFFERTE AANVRAGEN

Wij streven er naar om binnen 48 uur reactie te geven op je offerteaanvraag. Wil je sneller antwoord? Bel ons.

Zoek je professionele hulp bij schoonmaakwerkzaamheden of ontruiming voor je kamer, woning of bedrijfspand?

Neem contact met ons op

Reviews

 • 5 / 5
  Keurig afgeleverd volgens de geleverde offerte. Dit betrof een huisontruiming. We zijn dus erg tevreden. Aardige vakbekwame mensen.
 • 5 / 5
  Klantvriendelijk, denkt goed mee met de klant, werkt netjes en zorgvuldig en een goede service. Bedankt!
 • 5 / 5
  Voor een project in Vinkhuizen heeft Woningcorporatie Nijestee de hulp ingeschakeld van Servicedienst Groningen.Zij hebben bewoners geholpen met het leveren van verhuisdozen, inpakken van spullen, het verplaatsen van inboedel en de schoonmaak na afloop.SDG is een uiterst flexibel bedrijf en staat altijd klaar om te helpen. Ze kunnen goed met onze bewoners omgaan en voeren de werkzaamheden naar tevredenheid uit.
 • 5 / 5
  Goede communicatie, korte lijnen, onze dakgoot en dakraam zijn weer schoon.Direct een afspraak gemaakt om in het najaar alle ramen, zonnepanelen, dakgoten, te laten reinigen. Zeer tevreden. Goede prijs kwaliteit verhouding . Aanrader
 • 5 / 5
  Goede service en schoonmaak

 

Bekijk alle reviews

WIJ WERKEN ONDER ANDERE VOOR

bedrijvenbedrijvenbedrijvenbedrijvenbedrijvenbedrijvenbedrijvenbedrijven

© Service Dienst Groningen | Privacy Verklaring