Service Dienst Groningen Logo
  050 318 89 36

Duivenwering

Last van duiven?

Heeft u een prachtig balkon waar u in de zomer van wilt genieten? Balkons zijn erg populair onder vogels omdat ze hier vaak ongestoord kunnen zitten. Naast balkons bevinden vogels zich ook vaak op richels van gebouwen. Deze vogels, die vooral uit duiven bestaan veroorzaken veel overlast bij uw woning of bedrijfspand. Door de uitwerpselen van deze dieren worden deze plekken vies en is de kans op verstopping van uw afvoer groter.

Voor duiven zijn richels en balkons ook vaak een goede plek om zich te nestelen. Eenmaal genesteld op uw gebouw of balkon zijn deze duiven bijna niet weg te krijgen. Uw gebouw is dan niet alleen een ontmoetingsplek voor de duiven, maar ook een woonplek. Service Dienst Groningen is gespecialiseerd in het aanbrengen van diervriendelijke duivenwering voor uw gebouwen. Naast balkons en gebouwen plaatsen wij ook duivenwering voor in uw tuin. Door duivenwering van Service Dienst Groningen is overlast van vogels voorgoed verleden tijd en kunt u ongestoord genieten van uw balkon of tuin.

Is het voor mij te laat?

Het is nooit te laat om duivenwering aan te brengen. Zit uw balkon al helemaal onder de uitwerpselen? Geen zorgen, wij maken uw balkon weer schoon en leefbaar. Voor het plaatsen van onze duivenwering doen we eerst een grondige schoonmaak. Op deze manier maken én houden we het schoon!

Zo gaan we te werk

  1. Wij komen bij u langs op afspraak.
  2. Wij bespreken uw wensen en behoeften en maken een offerte op naar de gewenste werkzaamheden.
  3. Wij maken samen met u een afspraak wanneer wij de werkzaamheden gaan uitvoeren.
  4. Wij voeren de afgesproken werkzaamheden uit.
  5. Oplevering van uitgevoerde werkzaamheden.
  6. Wij nemen al het afval uiteraard met ons mee.

Duivenwering is er voor iedereen

We plaatsen duivenwering voor iedereen die behoefte heeft aan een schone leefomgeving. Naast particuliere klanten werken wij ook samen met woningbouwcorporaties, bouwbedrijven en makelaars. We plaatsen duivenwering vooral op balkons, ramen, vensterbanken, kozijnen, richels en tuinen. 

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem nu vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel ons via 050 - 318 8936.

Contact opnemen