Service Dienst Groningen Logo
  050 318 89 36

Schoonmaakbedrijf Groningen

Contact opnemen

Service Dienst Groningen het schoonmaakbedrijf van Groningen

Wordt uw woning of bedrijfspand binnenkort opgeleverd en moet deze voor die tijd nog compleet gereinigd worden en heeft u niet de tijd of de middelen om dit zelf te doen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Schoonmaakbedrijf Service Dienst Groningen heeft ruim 40 jaar ervaring in verschillende soorten schoonmaakwerkzaamheden. Van reguliere schoonmaakdiensten tot glasbewassing en zelfs een complete opleveringsschoonmaak. Onze expertise is het schoonmaken van woningen of panden die voor een bepaalde tijd schoon opgeleverd moeten worden. 

Door onze flexibiliteit en ervaring met deze schoonmaakdiensten weten wij precies waar een opgeleverde ruimte volgens de wet- en regelgeving aan moet voldoen. Wij werken vooral samen met makelaars, bouwbedrijven en woningbouwcorporaties maar we zijn ook in te huren voor particulieren. Professionele reiniging doen we namelijk ook bij u thuis.

Contact opnemen

Onze schoonmaakdiensten

Bij Service Dienst Groningen zijn we met onze schoonmaakwerkzaamheden breed inzetbaar. Onze schoonmaakdiensten zijn geschikt voor particulieren en zakelijke klanten. Zo voeren wij de volgende schoonmaakwerkzaamheden uit:

Of het nou een periodieke schoonmaak is, of een opleveringsschoonmaak voor een nieuw te opleveren appartement, een schone en frisse ruimte zorgt voor de juiste indruk. Wanneer een woning intensief bewoond is en de de bewoner na een ontruiming de woning verlaten heeft, is de woning vaak flink vervuild en is er een professionele reiniging nodig om de woning weer helemaal schoon en bewoonbaar te krijgen.

Schoonmaak kantoren

Elke werknemer verdient een schone werkplek. Een schone werkomgeving draagt bij aan de productiviteit en werkplezier van de werknemer. Een kantoor is niet alleen een werkplek, maar dikwijls ook een plek waar klanten komen. Om een goede indruk achter te laten is een schoon en representatief kantoor noodzakelijk. Bij Service Dienst Groningen hebben we ruime ervaring met kantoren schoonmaken. Met onze professionele werkwijze zorgen wij weer voor een schoon en fris kantoor.

Wat u van ons kunt verwachten

Zo gaan we te werk

  1. Wij komen bij u langs op afspraak.
  2. Wij bespreken uw wensen en behoeften en maken een offerte op naar de gewenste werkzaamheden.
  3. Wij maken samen met u een afspraak wanneer wij de werkzaamheden gaan uitvoeren.
  4. Wij voeren de afgesproken werkzaamheden uit.
  5. Oplevering van uitgevoerde werkzaamheden.
  6. Wij laten alles netjes achter en nemen al het mogelijke afval mee.

Service Dienst Groningen uw schoonmaakbedrijf van Groningen en omgeving

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Groningen of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze professionele en servicegerichte werkwijze zorgt voor tevreden particuliere en zakelijke klanten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul ons contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Is er sprake van een noodgeval? Dan verzoeken we u om ons te bellen. Bent u al helemaal enthousiast geworden door onze diensten? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan.

 

Schoonmaak mop

Een schoon en opgeruimd huis of kantoor?

Neem contact met ons up via onderstaand formulier en wij zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.

 

Wij werken onder andere voor