Service Dienst Groningen Logo
 

Schoonmaak

Wij helpen u bij uw schoonmaak!

Wordt uw woning of bedrijfspand binnenkort opgeleverd en moet deze compleet gereinigd worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Service Dienst Groningen heeft ruim 40 jaar ervaring in verschillende soorten schoonmaakwerkzaamheden. Van reguliere schoonmaakdiensten tot glasbewassing en zelfs een complete opleveringsschoonmaak. Onze expertise is het schoonmaken van woningen of panden die voor een bepaalde tijd schoon opgeleverd moeten worden. 

Door onze flexibiliteit en ervaring met deze diensten weten wij precies waar een opgeleverde ruimte volgens de wet- en regelgeving aan moet voldoen. Wij werken vooral samen met makelaars, bouwbedrijven en woningbouwcorporaties maar we zijn ook in te huren voor particulieren. Professionele reiniging doen we namelijk ook bij u thuis.

Schone werk- en leefomgeving - Top prioriteit

Een schoon en opgeruimd huis of kantoor ziet er representatief uit voor externen. U zorgt met een schone omgeving ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen terwijl u met een rommelig en vies kantoor juist het tegenovergestelde bereikt. Een schonere werk- en leefomgeving heeft ook aantoonbare positieve invloed op uw gezondheid. Een vieze werkplek zorgt voor meer irritatie en vermindert hierdoor de prestatie van de medewerkers. Daarnaast zorgt een schone werkplek voor minder ziekteverzuim.

 

Zo gaan we te werk

  1. Wij komen bij u langs op afspraak.
  2. Wij bespreken uw wensen en behoeften en maken een offerte op naar de gewenste werkzaamheden.
  3. Wij maken samen met u een afspraak wanneer wij de werkzaamheden gaan uitvoeren.
  4. Wij voeren de afgesproken werkzaamheden uit.
  5. Oplevering van uitgevoerde werkzaamheden.
  6. Wij laten alles netjes achter en nemen al het mogelijke afval mee.

Wat u van ons kunt verwachten

 

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul ons contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Is er sprake van een noodgeval? Dan verzoeken we u om ons te bellen. Bent u al helemaal enthousiast geworden door onze diensten? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan.

Maak nu een afspraak

Schoonmaak mop

Neem direct contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.