Service Dienst Groningen Logo
  050 318 89 36

Woningontruiming Groningen

Offerte aanvragen Contact opnemen

Hulp nodig bij een woningontruiming? Service Dienst Groningen is de partij!

Na een huis ontzetting, gedwongen verkoop of een overlijden kan het voorkomen dat een pand nog vol staat met persoonlijke spullen en dat de woning ontruimd moet worden. Service Dienst Groningen helpt je bij in deze vervelende situatie. Bij een woningontruiming komen er vaak meer dingen bij kijken dan je in eerste instantie verwacht. Het is een tijdrovend en soms emotioneel proces. Met Service Dienst Groningen heb je een professioneel bedrijf die de complete woningontruiming voor je uit handen neemt. We snappen dat er veel emotionele waarde aan spullen kunnen zitten. We behandelen de goederen dan ook altijd met zorgvuldigheid en respect. Zoek je een een professionele woningontruimer in Groningen en omgeving? Dan is Service Dienst Groningen jouw partij!

Offerte aanvragen Contact opnemen

Wat houdt een woning ontruimen precies in?

Bij het ontruimen van een ruimte, woning of pand zorgen wij ervoor dat we écht alle spullen verwijderen. We maken duidelijke afspraken over wat wij wél en niet voor jou moeten ontruimen. We halen nooit spullen weg zonder goed overleg. Bij complete ontruiming kun je denken aan de volgende diensten:

Moet er naast ontruiming van het huis ook gesloopt worden? Ook hierin kunnen wij iets voor jou betekenen. Naast ontruimingen en schoonmaak kan je bij ons ook terecht voor graffiti verwijderen. Op een verantwoorde en effectieve wijze wordt ongewenste graffiti van de muur verwijderd.

Bedrijfsontruiming Groningen

Naast woningontruiming kan je bij Service Dienst Groningen ook terecht voor een bedrijfsontruiming. Heb je een bedrijfspand die je graag ontruimd wilt hebben? Schakel dan Service Dienst Groningen in. Door onze jarenlange ervaring met ontruimingen van bedrijfspanden zijn wij de aangewezen partij. Wij werken op een nauwkeurige en gestructureerde wijze en leveren het bedrijfspand leeg en schoon op.

servicedienstgroningen

Zo gaan we te werk

  1. Wij komen bij je langs op afspraak.
  2. Wij bespreken jouw wensen en behoeften en maken een offerte op naar de gewenste werkzaamheden.
  3. Wij maken samen met jou een afspraak wanneer wij de ontruiming gaan uitvoeren.
  4. Wij voeren de ontruiming uit.
  5. Oplevering van uitgevoerde werkzaamheden.
  6. Wij laten alles netjes en leeg achter en baren zorg voor de ontruimde goederen.

Wij zijn milieubewust

Ook wij proberen ons steentje bij te dragen aan het milieu. We proberen daarom zoveel mogelijk spullen die we ontruimen een tweede leven te geven. Wat voor jou zo snel mogelijk ontruimd en afgevoerd moet worden, kan voor iemand anders veel toegevoegde waarde hebben. We inspecteren daarom de goederen altijd voordat we deze naar de stort brengen. Is een bank, stoel of ander voorwerp nog goed te gebruiken? Dan schenken we deze aan kringloopwinkels.

Vragen met betrekking tot onze ontruimingsdiensten? Neem nu contact met ons op.

Ontruiming offerte aanvragen

Wij streven er naar om binnen 48 uur reactie te geven op je offerteaanvraag. Wil je sneller antwoord? Bel ons.

 

 

Wij werken onder andere voor