Service Dienst Groningen Logo
  050 318 89 36

Woningontruiming Groningen

Contact opnemen

Hulp nodig bij een woningontruiming? Service Dienst Groningen is de partij!

Na een huis ontzetting, gedwongen verkoop of een overlijden kan het voorkomen dat een pand nog vol staat met persoonlijke spullen en dat de woning ontruimd moet worden. Service Dienst Groningen helpt u bij in deze vervelende situatie. Bij een woningontruiming komen er vaak meer dingen bij kijken dan u in eerste instantie verwacht. Het is een tijdrovend en soms emotioneel proces. Met Service Dienst Groningen heeft u een professioneel bedrijf die de complete woningontruiming voor u uit handen neemt. We snappen dat er veel emotionele waarde aan spullen kunnen zitten. We behandelen de goederen dan ook altijd met zorgvuldigheid en respect. Zoekt u een een professionele woningontruimer in Groningen en omgeving? Dan is Service Dienst Groningen uw partij!

Contact opnemen

Wat houdt een woning ontruimen precies in?

Bij het ontruimen van een ruimte, woning of pand zorgen wij ervoor dat we écht alle spullen verwijderen. We maken duidelijke afspraken over wat wij wél en niet voor u moeten ontruimen. We halen nooit spullen weg zonder goed overleg. Bij complete ontruiming kunt u denken aan de volgende diensten:

Moet er naast ontruiming van het huis ook gesloopt worden? Ook hierin kunnen wij iets voor u betekenen. Naast ontruimingen en schoonmaak kunt u bij ons ook terecht voor klein sloopwerk. Wij kunnen uw keuken, badkamer of tuinhuisje slopen wanneer u hier behoefte aan heeft.

Bedrijfsontruiming Groningen

Naast woningontruiming kunt u bij Service Dienst Groningen ook terecht voor een bedrijfsontruiming. Heeft u een bedrijfspand die u graag ontruimd wilt hebben? Schakel dan Service Dienst Groningen in. Door onze jarenlange ervaring met ontruimingen van bedrijfspanden zijn wij de aangewezen partij. Wij werken op een nauwkeurige en gestructureerde wijze en leveren het bedrijfspand leeg en schoon op.

Zo gaan we te werk

  1. Wij komen bij u langs op afspraak.
  2. Wij bespreken uw wensen en behoeften en maken een offerte op naar de gewenste werkzaamheden.
  3. Wij maken samen met u een afspraak wanneer wij de ontruiming gaan uitvoeren.
  4. Wij voeren de ontruiming uit.
  5. Oplevering van uitgevoerde werkzaamheden.
  6. Wij laten alles netjes en leeg achter en baren zorg voor de ontruimde goederen.

Wij zijn milieubewust

Ook wij proberen ons steentje bij te dragen aan het milieu. We proberen daarom zoveel mogelijk spullen die we ontruimen een tweede leven te geven. Wat voor u zo snel mogelijk ontruimd moet worden, kan voor iemand anders veel toegevoegde waarde hebben. We inspecteren daarom de goederen altijd voordat we deze naar de stort brengen. Is een bank, stoel of ander voorwerp nog goed te gebruiken? Dan schenken we deze aan kringloopwinkels.

Vragen met betrekking tot onze ontruimingsdiensten? Neem nu contact met ons op.

 

Schoonmaak mop

Ontruimen van een ruimte, woning of pand?

Neem contact met ons up via onderstaand formulier en wij zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.

 

Wij werken onder andere voor