Service Dienst Groningen Logo
 

Ontruimen

Wij helpen u met het ontruimen van een woning

Na een huis ontzetting, gedwongen verkoop of een overlijden kan het voorkomen dat een pand nog vol staat met persoonlijke spullen. Service Dienst Groningen helpt u bij in deze vervelende situatie.

Bij het ontruimen van een woning komen er vaak meer dingen bij kijken dan u in eerste instantie verwacht. Het kost ontzettend veel tijd en moeite. We snappen dat er veel emotionele waarde aan spullen kunnen zitten. We behandelen de goederen dan ook altijd met respect.

Wat houdt ontruimen precies in?

Bij het ontruimen van een ruimte, woning of pand zorgen wij ervoor dat we écht alle spullen verwijderen. We maken duidelijke afspraken over wat wij wél en niet voor u moeten ontruimen. We ontruimen nooit spullen zonder goed overleg. Bij complete ontruiming kunt u denken aan de volgende diensten:

Moet er naast ontruiming van het huis ook gesloopt worden? Ook hierin kunnen wij iets voor u betekenen. Wij kunnen uw keuken, badkamer of tuinhuisje slopen wanneer u hier behoefte aan heeft.

Zo gaan we te werk

  1. Wij komen bij u langs op afspraak.
  2. Wij bespreken uw wensen en behoeften en maken een offerte op naar de gewenste werkzaamheden.
  3. Wij maken samen met u een afspraak wanneer wij de ontruiming gaan uitvoeren.
  4. Wij voeren de ontruiming uit.
  5. Oplevering van uitgevoerde werkzaamheden.
  6. Wij laten alles netjes en leeg achter en baren zorg voor de ontruimde goederen.

Wij zijn milieubewust

Ook wij proberen ons steentje bij te dragen aan het milieu. We proberen daarom zoveel mogelijk spullen die we ontruimen een tweede leven te geven. Wat voor u zo snel mogelijk ontruimd moet worden, kan voor iemand anders veel toegevoegde waarde hebben. We inspecteren daarom de goederen altijd voordat we deze naar de stort brengen. Is een bank, stoel of ander voorwerp nog goed te gebruiken? Dan schenken we deze aan kringloopwinkels.

Vragen met betrekking tot onze ontruimingsdiensten? Neem nu contact met ons op.

Contact opnemen

Schoonmaak mop

Neem direct contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.