Service Dienst Groningen Logo
  050 318 89 36

Graffiti verwijderen

Offerte aanvragen Contact opnemen

Graffiti van muren verwijderen

Graffiti, voor de één is het kunst en voor de andere juist vervuiling van het straatbeeld. Helemaal wanneer blijkt dat het geen kunstwerk van Banksy is, wil je graffiti op de gevel van je bedrijfspand of woning het liefst zo snel mogelijk verwijderd hebben. Zelf graffiti verwijderen is niet eenvoudig, vaak zelfs bijna onmogelijk. Met alleen een hogedrukspuit krijg je de meeste graffiti niet van je muur. Daarbij komt er veel vervuild water in het riool. Bespaar jezelf de tijd en energie en haal het beste resultaat door hiervoor een professional in te schakelen. Bij Service Dienst Groningen weten we op een doeltreffende en natuurlijke wijze graffiti van de muren te verwijderen.  

Offerte aanvragen Contact opnemen

Graffiti verwijderen met een laser 

Doorgaans wordt graffiti verwijderd met een hogedrukspuit, stoom of chemicaliën. Hiermee wordt niet altijd het gewenste resultaat behaald en daarbij komt er ook nog een sterk verontreinigd water in de natuur of het riool terecht. Een andere manier van graffiti verwijderen, is doormiddel van zandstralen. Hierbij is het risico groot dat je behalve de graffiti ook de voegen of onderliggend pleisterwerk beschadigd. Een nog niet veel gebruikte, maar wel bijzonder effectieve manier van graffiti verwijderen is met behulp van een laser. Met een laser verwijder je op een eenvoudige manier de graffiti van de muren zonder dat de muur beschadigd raakt. 

Werkwijze laser cleaner voor graffiti 

Hoewel er in Nederland nog niet veel gebruik gemaakt van een laser cleaner om graffiti te verwijderen, is het wel een bijzonder effectief. Met een laserstraal wordt de graffiti snel verhit waardoor deze verdampt zonder dat de onderliggende muur beschadigd raakt. Hierdoor kunnen wij op een snelle manier graffiti van elke muur verwijderen. Door onze afzuiginstallatie zorgen we ervoor dat de verdampte wordt opgevangen en niet in de natuur terecht komt.Doordat we met een laser op een vlotte manier de graffiti van de muren kunnen verwijderen, zijn de kosten voor het verwijderen van de graffiti vergelijkbaar met de andere manieren.  

muur graffiti

Hoe gaan wij te werk?

  1. Wij komen bij je langs op afspraak.
  2. Wij bespreken je wensen en behoeften en maken een offerte op naar de gewenste werkzaamheden.
  3. Wij maken samen met jou een afspraak wanneer wij de werkzaamheden gaan uitvoeren.
  4. Wij voeren de afgesproken werkzaamheden uit.
  5. Wij leveren de uitgevoerde werkzaamheden op.
  6. Wij laten alles netjes achter en nemen al het mogelijke afval mee.

Graffiti laten verwijderen door Service Dienst Groningen  

Graffiti van de muur verwijderen kan een tijdrovende en arbeidsintensieve klus zijn die je daardoor vaak uitstelt. Stel het niet langer uit en laat de door graffiti vervuilde muren van je bedrijfspand of woning door ons schoonmaken. Met behulp van onze laser zorgen wij ervoor dat je muur er weer als vanouds uit ziet.  

Graffiti van de muur laten verwijderen? Vraag hier een offerte aan

Wij streven er naar om binnen 48 uur reactie te geven op je offerteaanvraag. Wil je sneller antwoord? Bel ons.

Wij werken onder andere voor